Bryn Mawr Pool House

Located in Bryn Mawr, Pennsylvania, this pool house serves as a year-round entertainment hub. During summer months, folding windows and doors disappear into exterior walls, creating a seamless connection to the outdoors. As an all-season space, the pool house adapts into a destination for entertaining, with a communal space built for relaxing and dining.

The pool house is organized around a vaulted central space with a wood ceiling that contains living and dining areas. The living room provides comfortable accommodations entertainment options. Bookending this space, is a minimal bar that overlooks the riparian forest below. On the opposite side, the kitchen is connected to an outdoor bar seating.

Project Credits

Year: 2023
Project Team: Mario Gentile, Tim Barnes, Samantha Hubbard, Zhefeng Liu

Collaborators: Baroni Building Co., Structure Labs, Far Studio